A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 463

Fii Activ! | Massmedia

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

LOCURI DE MUNCA PENTRU VARSTNICI – DEZVOLTARE SI PROGRES SOCIO-ECONOMIC
 

Imbatranirea activa, crearea de locuri de munca pentru varstnici reprezinta un pas important in dezvoltarea socio-economica atat la nivel national, cat si la nivel global. Imbatranirea demografica este un fapt concret, cu care toate societatile se confrunta. In aceasta perspectiva, crearea de locuri de munca pentru varstnici reprezinta una dintre cele mai rapide si eficiente modalitati de echilibarare a economiei si de dezvoltare a societatii. Excluziunea sociala este o alta realitate cu care societatile actuale se confrunta. Excluziunea pe motiv de varsta, sex, dizabilitate, credinta, etnie este un factor prezent in toate societatile, in grade mai mult sau mai putin accentuate. Plecand de la respectarea drepturilor fundamentale, pana la cele specifice, avand suportul societatilor cu o istorie avansata in domeniu, plecand de la nevoia de accesibilizare a mijloacelor de transport…noi toti.

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
JOBURI PENTRU PENSIONARI – EGALITATE DE SANSE SI RESPECT
 

Eliminarea stereotipiilor si a preconceptiilor privind incadrarea in munca a persoanelor cu varste de peste 50 de ani permite dezvoltarea societatii, iar prin crearea de  joburi pentru pensionari, nu faceti decat sa va confirmati inetresul pentru crearea unei societati incluzive, coezive si performante din punct de vedere economic. Prognozele demografice, contextul economic, evolutiile sociale, sunt argumente pro integrare activa a persoanelor cu varste de peste 50 de ani pe piata muncii. Crearea de joburi pentru pensionari, oportunitatile de colaborare cu pensionari, in regim de munca la domiciliu sau prin orice alta forma de colaborare precum si disponibilitatea de crestere a competentelor profesionale a acestora prin cursuri de formare pentru pensionari reprezinta atitudinea fireasca pe care fiecare angajator trebuie sa o adopte. In ultimii ani, conceptul de imbatranire…onari.  

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
IN  URMATORII  ANI,  POCU  2014-2020  VA  FI  CEL  MAI  MARE ANGAJATOR  DIN  TARA
 

In data de 17 aprilie 2015 a fost lansat Programului Operational Capital Uman 2014-2020 POCU), despre care ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca va fi cel mai mare angajator din tara, in urmatorii ani. "Consider ca investitia in oameni este cea mai profitabila investitie pe care o poate face o societate. Tineri, someri, persoane din grupurile vulnerabile, antreprenori,  Lucratori, persoane aflate in saracie sau cu venituri reduse - toti se regasesc in masurile prevazute de program, care va deveni astfel un instrument eficient de stimulare a cresterii economice si de incluziune sociala a persoanelor defavorizate", a declarat Rovana Plumb la lansarea Programului. POCU 2014-2020 urmareste integrarea nevoilor de dezvoltare a resurselor umane in ansamblul programelor si politicilor publice ale Romaniei, ca stat membru al UE, si are in vedere valorizarea capitalului uman, ca …unitatii.

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
  1  2  #next_link  

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Informaţiile si materialele de pe acest website sunt proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar utilizatorii le pot folosi numai in scopuri necomerciale, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Utilizatorul nu are dreptul să modifice, să retransmită, să distribuie sau să republice în niciun fel informaţiile constând în numele, denumirile, emblemele, mărcile, precum si alte insemne grafice sau orice alte asemenea elemente de pe acest website fără consimţământul expres al A.N.O.F.M.

Incalcarea oricaruia dintre drepturile de autor si conexe sau a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand A.N.O.F.M. se sanctioneaza conform legii dand dreptul A.N.O.F.M. de a solicita repararea prejudiciului astfel cauzat.