A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 463

Fii Activ! | Evenimente Organizate

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

ACTIVAM  ROMANIA! - SEMINAR  ORGANIZAT  IN  30  SEPTEMBRIE
 

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca alaturi de cei doi parteneri de proiect (Rusu&Bortun Consultanta si System &Network Solutions) a organizat in data de 30 septembrie 2015 un seminar pentru promovarea imbatranirii active care a adus laolalta angajatori, reprezentanti ai institutiilor publice, sindicate, patronate, personalitati publice si ONG-uri. Parte din Campania nationala pentru constientizarea fenomenului de imbatranire activa, si implicit pentru prelungirea vietii active, acest eveniment a avut drept obiectiv prezentarea impactului negativ pe care o slaba insertie a persoanelor varstnice pe piata muncii il poate avea asupra societatii si a economiei intr-un context mondial care prognozeaza o crestere semnificativa a acestui segment de populatie. Implica-te si tu! Necesitatea prelungirii vietii active trebuie sa devina o prioritate pentru noi toti, de… fenomen!

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
"COMUNICARE  CU  TACT,  DIPLOMATIE  SI  FINETE  -  CE  SA  SPUI  SI CUM  SA SPUI?"  -  8  ATELIERE  DE  LUCRU …RE
 

In perioada iulie-august 2015, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, alaturi de Partenerul 2 SC System&Network Solutions, au organizat o serie de 8 ateliere de lucru cu angajati din structurile teritoriale ale Serviciului Public de Ocupare, cate unul in fiecare Regiune de Dezvoltare. Obiectivul acestor ateliere de lucru a fost acela de a pregati personalul SPO pe termen lung pentru interactiunea directa cu persoanele peste 55 de ani, persoane care vor constitui in viitor una dintre categoriile principale de clienti, tinand cont ca datele statistice demonstreaza procesul progresiv de imbatranire a populatiei. In acest context, piata muncii va cuprinde o oferta din ce in ce mai bogata de locuri de munca pentru varstnici, ceea ce va duce si la o dezvoltare a ofertelor de cursuri de formare pentru pensionari. Desfasurate sub deviza “Comunicarea cu tact, diplomati…gajatori.

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
AM  LANSAT  CAMPANIA  DE  COMUNICARE  PRIVIND  IMPORTANTA  CONCEPTULUI  DE  IMBATRANIRE  ACTIVA!
 

In prezenta a peste 100 de invitati, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a lansat alaturi de cei doi parteneri de proiect (Rusu&Bortun Consultanta si System&Network Solutions) Campania la nivel national privind importanta constientizarii conceptului de imbatranire activa si implicit, a necesitatii prelungirii vietii active. Am lansat Campania de comunicare privind importanta conceptului de imbatranire activa! Suntem cu totii constienti ca tara noastra se confrunta si cu o problema de mentalitate, multi dintre noi considerand ca apropierea varstei de pensionare inseamna retragere din campul muncii, inactivitate si resemnare. Nu suntem inca pe deplin constienti ca a ramane activ din toate punctele de vedere, inclusiv pe piata muncii, nu poate fi decat un lucru benefic pentru noi. Desi poate pare banal, activitatea prelungita aduce cu sine confortul psihic de … Romania!

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
  1  2  #next_link  

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Informaţiile si materialele de pe acest website sunt proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar utilizatorii le pot folosi numai in scopuri necomerciale, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Utilizatorul nu are dreptul să modifice, să retransmită, să distribuie sau să republice în niciun fel informaţiile constând în numele, denumirile, emblemele, mărcile, precum si alte insemne grafice sau orice alte asemenea elemente de pe acest website fără consimţământul expres al A.N.O.F.M.

Incalcarea oricaruia dintre drepturile de autor si conexe sau a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand A.N.O.F.M. se sanctioneaza conform legii dand dreptul A.N.O.F.M. de a solicita repararea prejudiciului astfel cauzat.