A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 463

Fii Activ! | AM  LANSAT  CAMPANIA  DE  COMUNICARE  PRIVIND  IMPORTANTA  CONCEPTULUI  DE  IMBATRANIRE  ACTIVA!

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

AM  LANSAT  CAMPANIA  DE  COMUNICARE  PRIVIND  IMPORTANTA  CONCEPTULUI  DE  IMBATRANIRE  ACTIVA!

In prezenta a peste 100 de invitati, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a lansat alaturi de cei doi parteneri de proiect (Rusu&Bortun Consultanta si System&Network Solutions) Campania la nivel national privind importanta constientizarii conceptului de imbatranire activa si implicit, a necesitatii prelungirii vietii active.

Am lansat Campania de comunicare privind importanta conceptului de imbatranire activa!
Suntem cu totii constienti ca tara noastra se confrunta si cu o problema de mentalitate, multi dintre noi considerand ca apropierea varstei de pensionare inseamna retragere din campul muncii, inactivitate si resemnare. Nu suntem inca pe deplin constienti ca a ramane activ din toate punctele de vedere, inclusiv pe piata muncii, nu poate fi decat un lucru benefic pentru noi. Desi poate pare banal, activitatea prelungita aduce cu sine confortul psihic de a nu ne simti inutili, de a avea un venit fara sa depindem de altcineva si ne ajuta inclusiv la mentinerea sanatatii fizice.


De aceea, prin acest proiect si prin aceasta campanie, ne-am propus in primul rand, sa facem primul pas spre schimbarea acestei mentalitati. De altfel, obiectivul general al proiectului il reprezinta constientizarea la nivel national a necesitatii imbatranirii active si a prelungirii vietii active. Speram ca prin acest demers sa tragem un semnal de alarma atat in randul persoanelor peste 55 de ani, cat si in randul angajatorilor, iar oamenii sa realizeze ca a avea un loc de munca cat mai mult timp, este un lucru benefic inclusiv pentru economia tarii.


Contribuie si tu la raspandirea mesajului Campaniei! Activeaza Romania!

......................................................................................................................

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Informaţiile si materialele de pe acest website sunt proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar utilizatorii le pot folosi numai in scopuri necomerciale, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Utilizatorul nu are dreptul să modifice, să retransmită, să distribuie sau să republice în niciun fel informaţiile constând în numele, denumirile, emblemele, mărcile, precum si alte insemne grafice sau orice alte asemenea elemente de pe acest website fără consimţământul expres al A.N.O.F.M.

Incalcarea oricaruia dintre drepturile de autor si conexe sau a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand A.N.O.F.M. se sanctioneaza conform legii dand dreptul A.N.O.F.M. de a solicita repararea prejudiciului astfel cauzat.