A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 463

Fii Activ! | ACTIVAM  ROMANIA! - SEMINAR  ORGANIZAT  IN  30  SEPTEMBRIE

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

ACTIVAM  ROMANIA! - SEMINAR  ORGANIZAT  IN  30  SEPTEMBRIE

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca alaturi de cei doi parteneri de proiect (Rusu&Bortun Consultanta si System &Network Solutions) a organizat in data de 30 septembrie 2015 un seminar pentru promovarea imbatranirii active care a adus laolalta angajatori, reprezentanti ai institutiilor publice, sindicate, patronate, personalitati publice si ONG-uri.

Parte din Campania nationala pentru constientizarea fenomenului de imbatranire activa, si implicit pentru prelungirea vietii active, acest eveniment a avut drept obiectiv prezentarea impactului negativ pe care o slaba insertie a persoanelor varstnice pe piata muncii il poate avea asupra societatii si a economiei intr-un context mondial care prognozeaza o crestere semnificativa a acestui segment de populatie.

Implica-te si tu! Necesitatea prelungirii vietii active trebuie sa devina o prioritate pentru noi toti, deoarece, direct sau indirect, suntem cu totii afectati de acest fenomen!

......................................................................................................................

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Informaţiile si materialele de pe acest website sunt proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar utilizatorii le pot folosi numai in scopuri necomerciale, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Utilizatorul nu are dreptul să modifice, să retransmită, să distribuie sau să republice în niciun fel informaţiile constând în numele, denumirile, emblemele, mărcile, precum si alte insemne grafice sau orice alte asemenea elemente de pe acest website fără consimţământul expres al A.N.O.F.M.

Incalcarea oricaruia dintre drepturile de autor si conexe sau a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand A.N.O.F.M. se sanctioneaza conform legii dand dreptul A.N.O.F.M. de a solicita repararea prejudiciului astfel cauzat.