A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 463

Fii Activ! | Despre Noi

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Despre   Proiect - "Fii activ la orice varsta!"
 

Obiectiv general al proiectului il constituie constientizarea la nivel national a clientilor SPO (someri peste 55 de ani si angajatori) a importantei conceptului de imbatranire activa pe piata muncii si oferirea de instrumente informative specifice necesare institutiilor SPO pentru a putea oferi servicii personalizate. Prin obiectivul general al proiectului propus se raspunde unei nevoi specifice ale SPO din Romania care se confrunta cu o rata a somajului mare in randul persoanelor varstnice (seniori), in timp ce angajatorii manifesta o atitudine rezervata fata de incadrarea acestei categorii de someri, SPO intampinand dificultati in reintegrarea pe piata munci a seniorilor. Prin abordarea conceptului de imbatranire activa, proiectul raspunde chiar recomandarilor din luna mai 2013 ale Consiliului CE privind Programul National de Reforma al Romaniei pentru 2013 in care se precize…ionari. 

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
AGENTIA NATIONALA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA
 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) este instituție publică de interes național, cu personalitate juridică, aflată sub autoritatea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice, înființată încă din anul 1999. ANOFM are în subordine: - Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă  București - 41 de agenții județene (în cadrul cărora funcționează 70 de agenții locale şi 141 puncte de lucru), - 23 centre proprii de formare profesională, - 8 centre regionale de formare profesională a adulților, - Centrul Național pentru Formarea Profesională a Personalului Propriu Râșnov. Agenția Națională aplică politicile şi strategiile privind ocuparea forței de muncă şi formarea profesională a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, elaborate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției…ei EURES.

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
PARTENER   1   -  RUSU   +   BORTUN   CONSULTANTA
 

Rusu+Borţun este prima agenţie locală de strategie şi manifestare creativă de brand. Serviciile pe care le oferă le cumulează pe cele ale unei agenţii de brand cu cele ale unui butic de creaţie: audit de brand, arhitectură de brand, strategie de brand, naming, retorica de brand, corporate identity, digital branding, packaging design, environmental design, brand management, comunicare internă şi externă de brand (strategie de comunicare, creaţie convenţională şi neconvenţională), pre-producţie şi producţie (audio-video, foto, print şi online).   Clienții Rusu + Borțun Brand Growers acoperă o gamă largă de branduri locale și internaţionale, de la sectorul privat și de stat, de la bancar și industria auto la FMCG și branduri culturale, ale căror proiecte i-au adus recunoaştere şi impunerea pe piaţa din România. Printre clienţi se numpără P&…llenium).

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
  1  2  #next_link  

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Informaţiile si materialele de pe acest website sunt proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar utilizatorii le pot folosi numai in scopuri necomerciale, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Utilizatorul nu are dreptul să modifice, să retransmită, să distribuie sau să republice în niciun fel informaţiile constând în numele, denumirile, emblemele, mărcile, precum si alte insemne grafice sau orice alte asemenea elemente de pe acest website fără consimţământul expres al A.N.O.F.M.

Incalcarea oricaruia dintre drepturile de autor si conexe sau a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand A.N.O.F.M. se sanctioneaza conform legii dand dreptul A.N.O.F.M. de a solicita repararea prejudiciului astfel cauzat.