A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 463

Fii Activ! | PLATA  SOMAJULUI,  PE  UN  CARD  SPECIAL

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

PLATA  SOMAJULUI,  PE  UN  CARD  SPECIAL

Somerii ar urma sa primeasca indemnizatia de somaj pe un card special conceput cu aceasta destinatie. Cardul este un instrument financiar realizat in cadrul proiectului "Actiunea: Prepaid! - solutie de reformare si modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plata a indemnizatiei de somaj", proiect implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca la nivel national.

Proiectul sustine indeplinirea angajamentelor din Programul National de Reforma (PNR) 2011-2013 prin activitati complementare celor pe care le desfasoara Serviciul Public de Ocupare, cum ar fi investitii in modernizarea SPO, mutarea centrului de greutate al serviciilor cat mai aproape de domiciliul clientilor, actiunea in retele de actori sociali relevantti pentru stimularea ocuparii, asistarea metodica atat a personalului SPO, cat si a clientilor in schimbarea atitudinii si nivelului de deprinderi necesare actiunii pe piata muncii.

"Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor Serviciul Public de Ocupare, prin proiect se va realiza si implementa un instrument financiar pentru plata indemnizatiei de somaj – cardul Prepaid, avand drept scop eficientizarea muncii in cadrul Serviciului Public de Ocupare, furnizand astfel un nou serviciu self-service pentru cele 43 de agentii judetene si implicarea unui grup tinta de 80 de persoane. Prin implementarea acestui instrument de plata la nivel national se urmareste intarirea capacitatii SPO, precum si imbunatatirea serviciilor furnizate de acesta persoanelor in cautarea unui loc de munca", se arata intr-un comunicat de presa al ANOFM. Vor putea beneficia de el doar persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, adauga oficialii. Autoritatile considera ca in acest fel se va reduce frauda din acest sector.

Noul instrument de plata, lansat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, il scuteste pe cel care incaseaza indemnizatia de somaj de drumurile la banca sau la ghisee

Unul dintre avantajele sistemului informatic pentru cardul prepaid consta in faptul ca utilizatorul de card nu va mai trebui sa interactioneze cu banca emitatoare de carduri, tot suportul tehnologic va fi oferit prin unitatile teritoriale, acest fapt aducand valoare adaugata atat personalului SPO, cat si solicitantului.  De asemenea, va fi furnizata consultanta acelor SPO unde exista sincope in furnizarea acestui tip de service si vor fi disponibile servicii Help Desk 24 de ore/zi.

......................................................................................................................

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Informaţiile si materialele de pe acest website sunt proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar utilizatorii le pot folosi numai in scopuri necomerciale, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Utilizatorul nu are dreptul să modifice, să retransmită, să distribuie sau să republice în niciun fel informaţiile constând în numele, denumirile, emblemele, mărcile, precum si alte insemne grafice sau orice alte asemenea elemente de pe acest website fără consimţământul expres al A.N.O.F.M.

Incalcarea oricaruia dintre drepturile de autor si conexe sau a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand A.N.O.F.M. se sanctioneaza conform legii dand dreptul A.N.O.F.M. de a solicita repararea prejudiciului astfel cauzat.