A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 162

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fiiactiv/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 463

Fii Activ! | Anunţuri

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

INTERVIU  CU  DL.  FLORIAN  KOLECI,  PSIHIATRU  SI  MANAGING  PARTNER  KEY  CONCEPT  TRAINING & CONSULTING
 

Imbatranirea este un fenomen natural care ne afecteaza pe toti, fara exceptie. As vrea sa imi spuneti care este impactul acestui fenomen din punct de vedere psihologic. Mai exact, care sunt urmarile psihologice pe care le aduce imbatranirea? Daca ne uitam la filme, vedem adesea batranetea prezentata ca fiind perioada la care incepi sa iti faci planuri, in care iti propui sa faci ceea nu ai facut pana la momentul respectiv. Vedem doar partea frumoasa a procesului de imbatranire.   Insa, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa pentru ca odata cu batranetea, incep sa apara si anumite probleme. In acest sens, as lega problemele psihologice de problemele de sanatate in general, pentru ca ele apar si ca urmare a imbatranirii in sine dar si ca urmare a faptului ca incepe sa se deterioreze sanatatea fizica.   Dupa cum se stie, la varste inaintate se acutizeaza unele probleme de sana… acordat.

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
ALTERNATIVA  LA  SOMAJ:  PROGRAME  DE  FINANTARE  PENTRU  AFACERI  AFLATE  LA  INCEPUT
 

Romanii cu varste de peste 45 de ani care nu au un loc de munca sau care nu si-au gasit de multa vreme o sursa de venit constant pot lua in considerare oferta de programe cu finantare publica prin care statul roman urmareste reinsertia lor pe piata muncii si, totodata, stimularea crearii de locuri de munca (acesta sunt atat locuri de munca pentru pensionari cat si pentru alte categorii de persoane defavorizate). Alternativa somajului este o varianta pe termen limitat, in timp ce deschiderea unei mici afaceri, care de cele mai multe ori nu necesita o suma mare de pornire, poate aduce venituri pe termen lung. Iata cateva dintre programele cu finantare publica disponibile. 1. Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor este destinat persoanelor juridice cu forma de organizare SRL-D (Societate cu raspundere limitata – Debutant), ce nu au mai fost b… excluse.

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
PLATA  SOMAJULUI,  PE  UN  CARD  SPECIAL
 

Somerii ar urma sa primeasca indemnizatia de somaj pe un card special conceput cu aceasta destinatie. Cardul este un instrument financiar realizat in cadrul proiectului "Actiunea: Prepaid! - solutie de reformare si modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plata a indemnizatiei de somaj", proiect implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca la nivel national. Proiectul sustine indeplinirea angajamentelor din Programul National de Reforma (PNR) 2011-2013 prin activitati complementare celor pe care le desfasoara Serviciul Public de Ocupare, cum ar fi investitii in modernizarea SPO, mutarea centrului de greutate al serviciilor cat mai aproape de domiciliul clientilor, actiunea in retele de actori sociali relevantti pentru stimularea ocuparii, asistarea metodica atat a personalului SPO, cat si a clientilor in schimbarea atitudinii si …e ore/zi.

CITESTE MAI MULT
......................................................................................................................
  1  2  3  4  #next_link    #last_link

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Informaţiile si materialele de pe acest website sunt proprietatea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar utilizatorii le pot folosi numai in scopuri necomerciale, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

Utilizatorul nu are dreptul să modifice, să retransmită, să distribuie sau să republice în niciun fel informaţiile constând în numele, denumirile, emblemele, mărcile, precum si alte insemne grafice sau orice alte asemenea elemente de pe acest website fără consimţământul expres al A.N.O.F.M.

Incalcarea oricaruia dintre drepturile de autor si conexe sau a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand A.N.O.F.M. se sanctioneaza conform legii dand dreptul A.N.O.F.M. de a solicita repararea prejudiciului astfel cauzat.